Vrouwen met Impact: Gwenda Nielen

Wil jij geïnspireerd worden door een echte powervrouw? En hier gezellig over napraten en netwerken met andere (em)powervrouwen? Kom 24 maart naar het eerste echte Women Empowerment Event in Nijmegen!

Tijdens het Women Empowerment Network op 24 maart inspireert Gwenda Nielen jou met haar persoonlijke verhaal over impact maken en vechten voor waar je in gelooft. Tijdens de Q&A beantwoordt ze vragen uit het publiek. We sluiten af met een gezellige netwerkborrel, waarin je kan napraten en netwerken met andere (em)powervrouwen.

Dit event is een co-creatie van Women Empowerment Network Nijmegen en Stichting Hubert.

Programma

19.00 Inloop
19.30 Inspiratielezing Gwenda Nielen
20.15 Q&A
20.30 Borrelen!


Inschrijven?
Tickets zijn voor €7,50 te koop via deze link.

Women empowerment network

Over Gwenda Nielen
De ongebruikelijke combinatie van socioloog, ex-militair, moeder, avonturier, directeur van een start-up en levensgenieter heeft Gwenda op veel bijzondere plaatsen en in uitzonderlijke situaties gebracht. Van beschoten worden in Uruzgan en wonen in Nicaragua in afwachting van de adoptieprocedure van haar dochter tot deelname aan Expeditie Robinson en na 20 jaar bij de landmacht een commercieel bedrijf gaan leiden met maatschappelijke impact. 

Door haar gemêleerde achtergrond heeft zij een (eigen)wijze kijk op de wereld ontwikkeld en een persoonlijk verhaal waarmee ze mensen wil uitdagen en inspireren om met een kritische blik en open vizier verandering te brengen. Ze hoopt daarmee bij te dragen aan meer authenticiteit, diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid.

Over WENN
Wil jij meer powervrouwen om je heen? Heb je de behoefte om af en toe met vrouwelijke leeftijdsgenoten te sparren? Sluit je dan aan bij Women Empowerment Network Nijmegen (WENN)!

WENN is een netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen met een flinke dosis humor en lef. We zijn er voor alle vrouwen tussen de 25 en 39 jaar. Of je nou actief bent als ondernemer of in loondienst, werkt in een mega-organisatie of een start-up, in de uitvoering of als manager: het maakt allemaal niet uit! Het belangrijkste is dat je graag in contact komt met ambitieuze vrouwen van jouw leeftijd.

De droom van WENN is dat steeds meer energieke vrouwen elkaar vinden en elkaar empoweren om hun doelen met zelfvertrouwen waar te maken. WENN biedt diverse events met inspirerende sprekers, intervisies en netwerkmogelijkheden.

Over Hubert
Stichting Hubert is een culturele broedplaats die zich heeft genesteld op een recentelijk vrijgegeven industrieterrein temidden in de wijk Hazenkamp, grenzend aan het centrum van Nijmegen.

Kunst en cultuur is voor iedereen ‘beschikbaar’ maar niet altijd even toegankelijk. Hubert stelt zichzelf ten doel om kunst en cultuur toegankelijker te maken voor een breed publiek. Met haar functie als culturele broed- en ontmoetingsplaats voor buurt, stad en regio verbindt Stichting Hubert kunstenaars, ontwerpers, wetenschappers en publiek.

Dit doet Stichting Hubert door ruimte te bieden aan kunstenaars, ontwerpers, wetenschappers en publiek om kunst te maken, maatschappelijke thema’s te onderzoeken en om de resultaten daarvan te presenteren.