Verscherpte maatregelen bij Hubert

02/10/2020

Zoals je waarschijnlijk weet zijn er weer nieuwe maatregelen voor horeca en culturele instellingen. Wij worden allemaal weer aangesproken op ons probleemoplossend vermogen om de boel draaiende te houden. Daarom zijn er een aantal aanpassingen die belangrijk zijn voor jullie, ons geliefde bezoekers, om te weten! 

Openingstijden:


Hubert gaat de komende tijd andere openingstijden hanteren. Vanaf 21:00 mogen we helaas niemand meer naar binnen laten, en om 22:00 is het feest afgelopen. Door deze opgelegde maatregel zien de openingstijden van Hubert er als volgt uit: 

Woensdag: gesloten
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 15:00-22:00
Zaterdag: 14:00-22:00
Zondag: gesloten

Cultureel programma
We moeten de komende tijd ook ons programma herzien, sommige evenementen kunnen in de huidige vorm niet doorgaan en moeten verplaatst of aangepast worden. Natuurlijk gaan wij met z’n allen hard aan de slag om regelmatig cultuur aan te kunnen blijven bieden uit alle kunstdisciplines! 

Al gereserveerd en dingen gaan veranderen? Wij nemen per mail contact met je op! 

Coronaregels
Wij doen ons stinkende best om ons aan alle regels van het RIVM te houden, en vragen jullie hetzelfde te doen. Ontsmet je handen, geef je contactgegevens op, houd 1,5 meter afstand en blijf thuis met klachten, we kennen het riedeltje! 

Verder…
Blijf vooral goed de website, facebook en insta in de gaten houden voor updates en nieuwe evenementen. 

Vergeet niet te reserveren voor een plekje binnen, maar ook met de nieuwe capaciteit buiten is het verstandig om zeker te zijn van een stoel! Reserveren kan via reserveren@hubertnijmegen.nl 

Blijf gezond, maar blijf ook genieten! 

Hopelijk tot snel,
Team Hubert

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op.