We mogen weer open

31/05/2020

Dit moet je weten over onze opening

Vanaf 1 juni mag ons café en terras eindelijk weer open! We hebben ontzettend veel zin om jullie weer te zien!

Er is de afgelopen weken veel werk verzet. We zijn er helemaal klaar voor om iedereen een veilige zitplek te kunnen bieden. Veiligheid staat in deze tijd centraal maar we kunnen het niet alleen. Daarom volgen hieronder een aantal aandachtspunten. We vragen jullie dit goed te lezen zodat niemand voor verassingen komt te staan en we de veiligheid van jullie en onszelf te kunnen waarborgen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip!

Reserveren
Reserveren voor het terras hoeft niet, op zonnige dagen kan het wel handig zijn. Reserveren voor binnen (café en de hal) is verplicht.

Reserveren kan door een appje te sturen via: +31653766924 of per mail: reserveren@hubertnijmegen.nl. In jouw bericht horen we graag met hoeveel personen je komt, of je een huishouden vormt, voor welke tijd je wilt reserveren en je naam.

Entrée
Bij de entrée van ons terrein worden jullie opgevangen. We stellen hier een aantal verplichte vragen. Daarna wordt je verwezen naar je (gereserveerde) tafel.

Zelfbediening
Door de te nemen maatregelen kiezen we ervoor om met zelfbediening te werken. Op het terrein zijn looproutes aangegeven die je in goede banen leiden. Mocht je slecht te been zijn, geef dit dan aan bij de entrée. Dan houden we daar rekening mee. We vragen jullie nadrukkelijk om voldoende afstand van elkaar te houden.

Ontsmettingsmiddelen
Op verschillende plaatsen op het terrein zijn desinfecterende middelen te vinden. Gebruik deze vooral! Ook voor ieder toiletbezoek stelt het RIVM en het protocol, opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland, dat ontsmetting nodig is. Daarnaast, we kunnen het inmiddels dromen: was je handen regelmatig.

Eten en drinken
Nieuw bij Hubert is ons borrelmenu. Voor een zacht prijsje kan je lekker en gezond je buikje rond eten. Voor ons aanbod, zie de borrelkaart.

Ten slotte
Denk aan de veiligheid van jezelf en anderen. En vooral: Geniet!

Team Hubert

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op.