Huur onze locatie voor workshops personeelsfeesten jubileums iets anders...?

Buiten de reguliere openingstijden is Hubert altijd af te huren voor jouw event. Denk hierbij aan een (werk)borrel, promotiefeest, vergadering, verjaardag of onderwijsevenement. Je bent helemaal vrij in de opstelling, aankleding, muziek of het programma. Hubert is een unieke vrije plek en hierdoor ruim inzetbaar voor allerlei activiteiten. Zo zijn het café, de tuin, het terras en de hal apart af te huren perfect voor grootschalige events. Heb je een kleinere groep of zoek je iets intiemers? Ook in het café of onze tuin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Naast een goede borrel biedt Hubert op aanvraag verschillende activiteiten op maat.

Wij denken graag met je mee

Naast dit aanbod is er natuurlijk de mogelijkheid om de ruimtes naar eigen wens in te vullen voor bijvoorbeeld presentaties of lezingen. Onze (binnen)ruimte is groot dus de mogelijkheden voor activiteiten zijn daarom uitgebreid.

Zelf geen ervaring of inspiratie? Met events zoals Kunstnacht, Ponton, Park Kronenburg hebben wij genoeg ervaring en denken wij graag met je mee in productie, concepten en andere wensen.

Parkeren is gratis en Hubert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor het aanvragen van een offerte en het vastzetten van een reservering, mail naar reserveren@hubertnijmegen.nl of vul het formulier hieronder in.