Huur onze locatie voor kerstviering jaarafsluiting nieuwjaarsborrel iets anders...?

In december en januari wordt de hal van Hubert omgetoverd tot een knusse winterhal. In deze sfeervol verlichte en gezellig aangeklede ruimte zit je warm terwijl we genieten van elkaar, leuke activiteiten, lekker eten en goede muziek.

Van maandag t/m zondag is er tijdens deze periode de mogelijkheid om in besloten setting voor grote groepen de hal te reserveren voor een kerstviering, jaarafsluiting, nieuwjaarsborrel of andere speciale gelegenheden.

Naast een goede borrel biedt Hubert op aanvraag verschillende activiteiten op maat.

Wij denken graag met je mee

Naast dit aanbod is er natuurlijk de mogelijkheid om de ruimtes naar eigen wens in te vullen voor bijvoorbeeld presentaties of lezingen. Onze (binnen)ruimte is groot dus de mogelijkheden voor activiteiten zijn daarom uitgebreid.

Zelf geen ervaring of inspiratie? Met events zoals Kunstnacht, Ponton, Park Kronenburg hebben wij genoeg ervaring en denken wij graag met je mee in productie, concepten en andere wensen.

Parkeren is gratis en Hubert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor het aanvragen van een offerte en het vastzetten van een reservering, mail naar reserveren@hubertnijmegen.nl of vul het formulier hieronder in.