Hubert Filmclub

Hubert filmclub

Vaste prik op de donderdagavond.

Iedere donderdag vind bij ons de Hubert Filmclub plaats. Een gevarieerd filmprogramma van arthouse films passeert de revu.

Houd Facebook of deze pagina in de gaten voor het filmprogramma van de komende tijd. Of bestel alvast direct je tickets hieronder. Tot donderdag! 

Save a seat en bestel een ticket.

Check hier het programma:

Zoals jullie van ons gewend zijn staat donderdag in het teken van film. Dus heb je net na de helft van de week zin om even lekker in een comfortabele stoel of op een zachte bank te ploffen, dan draaien wij een film waar je onder het genot van een drankje lekker bij weg kan dromen!
 
Met deze keer: Dazed & Confused (1993)
 
Het is de laatste dag van het schooljaar bij een middelbare school in een klein dorpje in Texas, het jaar is 1976. De laatstejaars gaan daarom flink los; zuipen, flikflooien en blowen. Ook bereiden ze zich voor op de ontgroening van de toekomstige eerstejaars.
In deze film die vol met classic rock en 70s mode gepropt is volg je eerste en laatstejaars. Dus waan je terug in je puberteit en teleporteer je puberende zelf naar het wilde tienerleven in het Amerika van de jaren 70.
 
Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/3aQuvPlcB-8
Start film: 19:30
Entree: 5 euro (excl. 0,79 ct ticketfee) shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/hubert-filmclub-dazed-and-confused
Beperkt aantal tickets dus wees er snel bij!